Puppyworkshop vachtverzorging Barbet

Eindelijk! Uw pup mag mee naar huis. Samen met uw Barbet gaat u een nieuwe wereld ontdekken en daar hoort een ontdekking door zijn/haar prachtige krullen ook bij. Een goede vachtverzorging is een essentieel onderdeel in het leven van uw Barbet.
Tijdens de puppyvachtverzorgingsworkshop kunt u met uw Barbet langskomen. Het is een laagdrempelige workshop voor u en uw pup waarin ik uitleg hoe u een start kunt maken met het borstelen van de puppyvacht van uw Barbet. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het als uw Barbet uiteindelijk echt geniet van zijn/haar borstelsessies samen met de baas!

Puppyvachtverzorgingsworkshop
In deze workshop staat het borstelen van uw pup centraal. Ik leg u uit welke borstels u kunt gebruiken en hoe u de borstels moet gebruiken. U gaat vervolgens zelf aan de slag. Nadat de pup is geborsteld, wordt hij gewassen, (handdoek)droog geblazen en laat ik u zien hoe u de oogjes, voetjes, anus en nageltjes moet knippen.
Deze workshop duurt maximaal 1 uur. Om uw pup zoveel mogelijk te laten ontspannen, is tussen de verschillende trimonderdelen een speelpauze ingelast.

Kosten: € 55,00
Leeftijd: ca. 10-18 weken.

Benodigdheden vachtverzorging puppy
Het is mogelijk om een combi puppy-volwassenvachtverzorgingspakket te bestellen waarmee u de vacht van uw Barbet zijn/haar gehele leven goed kunt onderhouden. Dit pakket bestaat uit:
* diverse borstels (om zowel de puppyvacht als de volwassen vacht te onderhouden)
* een kam
* een waterblazer
* een puppyshampoopakket
* een schaartje

Wilt u meer informatie over de workshop en/of het pakket, dan kunt u contact met mij opnemen of onderstaand formulier invullen. Ik streef ernaar binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.