Week 1 & 2

Wat blijft het toch een bijzondere periode!

De eerste dagen bleef Fee dicht in de buurt van haar pups. Ze is een geweldige moeder. En zo relaxed! Het is geweldig om haar bezig te zien met haar kroost. Ze poetst en verzorgt ze en ondertussen zorgt ze ook dat zelf voldoende eet en drinkt. Het allermooiste is misschien wel het moment dat ze samen met haar pups slaapt in de werpkist.
Als de pups een dag of 5 oud zijn, besluit Fee dat deze wel even zonder hun mama kunnen. Langzaamaan verlaat ze steeds vaker en langer de werpkist om weer even Fee te zijn. Als de pups 1 week oud zijn, geeft Fee aan dat ze weer met de wandelingen mee wilt. Heerlijk om mijn drie dames weer samen te zien!

Met de pups gaat het ook erg goed! De relaxte houding van Fee heeft grote invloed op haar pups. Wat is het een prachtig nestje. Alles gaat zo gemoedelijk en rustig. In week 2 zijn een hoop mijlpalen behaald. Zo zijn alle pups de 1kg gepasseerd én zijn alle oogjes open gegaan! Ook lopen ze steeds stabieler. Als Fee in de buurt komt en ze worden langzaam wakker, dan rennen ze steeds sneller door de werpkist heen. Het blijft bijzonder om te zien hoe snel deze ontwikkelingen gaan.

Zoals altijd hebben we ook nu van alle pups de geboortefoto’s gemaakt. Zie hieronder het resultaat.