Week 5 & 6

We starten week 5 fantastisch, want papa Seppel is helemaal vanuit Duitsland samen met zijn baasjes en maatje Phibie op bezoek geweest. Wat een feest was het om alle honden zo bij elkaar te zien!
Ook stijgt langzaam de buitentemperatuur. En daar maken we graag gebruik van, want het badje hebben we in de tuin gezet. De Barbet is natuurlijk niet voor niets een waterhond. Alle pups hebben even met hun pootjes in het bad gestaan, maar het allerleukste is drinken uit de tuinslang! Heerlijk dat verse koude schone water! De tuin is weer omgetoverd tot een heus puppyparadijs.

Week 6 staat in het teken van socialisatie. De pups hebben allemaal nieuwe dingen gezien en ervaren. Zo zijn ze gewassen in de trimsalon, hebben ze veel nieuwe Barbets ontmoet én is de chipper van de Raad van Beheer langsgeweest. Van alle pups wordt nu een stamboom opgesteld. Ook is er DNA afgenomen waarmee de afstamming wordt gecontroleerd.
Fee is nog altijd een trotste mama. Ze blijft haar kroost trouw voeden, maar ze gaat ze ook steeds meer opvoeden. Ze geeft duidelijk haar grenzen als ze klaar is met voeden en eindelijk kan gaan spelen. Zo mooi om die interactie te zien tussen Fee en haar pups.

Uiteraard eindigen we deze week met een prachtige fotoshoot!