Week 7 & 8

De laatste weken zijn aangebroken. Ik probeer het moment van afscheid nog even uit mijn hoofd te zetten en nog intens te genieten van de aankomende 2 weken.

Met de pups gaat het echt heel erg goed! Hun karakters beginnen zich nu echt te ontwikkelen en de verschillen tussen de pups worden steeds meer zichtbaar. Zó leuk om te zien!
Week 7 & 8 staan in het teken van socialisatie. De pups zijn voor de eerste keer gewassen bij ons in de trimsalon. De eerste badsessie van velen die nog zullen gaan volgen. Want dat is iets waar je als Barbetbaasje niet omheen kunt: de vacht! Bij zo’n mooie vacht, hoort een goede vachtverzorging. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De pups zijn ook al regelmatig geborsteld en geblazen met de handföhn.
Deze week is ook de dierenarts op bezoek geweest. Alle pups zijn nagekeken en ze hebben hun eigen paspoort gekregen. De dierenarts was zeer tevreden en erg onder de indruk van de rust die heerste in het nestje. Mama Fee doet het nog altijd fantastisch. Wat is ze een ontzettend zorgzame moeder en zo lief! Ook zij merkt dat de laatste periode is aangebroken, want het voeden wordt wat minder, de duur ervan korter en ze wilt steeds meer spelen met de haar kindjes.

De laatste week hebben we afgetrapt met een feestje. De puppyparty!! Alle baasjes waren aanwezig. Zo ontzettend leuk! De tuin hadden we opgesplitst in een aantal delen: hersenwerk, waterpret en behendigheid. Op deze manier kon iedereen met zijn/haar pup alvast kijken waar de interesses liggen en had iedereen één op één tijd met zijn/haar pup. Het was een zeer geslaagde ochtend. Na afloop kreeg iedereen zijn eigen puppypakket mee welke ik ook dit keer weer voor iedereen had samengesteld. En uiteraard had ik er weer een speciaal cadeautje in gestopt.

Naarmate de laatste dagen aanbreken, komt steeds meer het besef dat het afscheid nabij is. Daarom hebben we nog een laatste fotosessie gedaan.