De nieuwe baasjes

Inmiddels hebben alle pups hun plekje gevonden bij hun nieuwe baasjes.

***

Delafee Milliers de Boucles

“Fee”

Fee zal bij mij blijven en deel gaan uitmaken van mijn Barbetroedel. Ze is het allereerste pupje dat is geboren onder mijn eigen kennelnaam. Ik kon mijn geluk niet op en heb ook een traantje moeten laten. Toen ze ook nog eens als eerste haar oogjes open deed, wist ik het zeker: Fee hoort hier thuis!

Fee is een prachtig teefje met een geweldig karakter. Ze weet wat ze wil, is erg vindingrijk en krijgt steeds meer interesse in een apport. Ik kijk met heel veel plezier naar de toekomst en ben ontzettend benieuwd hoe ze zich zal gaan ontwikkelen.

***

Richart Milliers de Boucles

“Buddy”

Buddy had vanaf het allereerste ogenblik een zeer bijzondere klik had met zijn nieuwe baasjes. Dit was zowel voor de familie als voor mij als fokker een magisch moment. Binnen het gezin zal Buddy niet alleen een geweldige gezinshond zijn, maar ook worden opgeleid tot hulphond. De familie krijgt daarbij hulp van Stichting Saac.

Ik weet zeker dat Buddy zijn opleiding succesvol zal doorlopen en hij een fantastische “buddy” zal zijn! Zet hem op, Buddy!

Buddy zal niet als dekreu worden ingezet. Hij is gecastreerd.

***

Noka Milliers de Boucles

“Noka”

De nieuwe baasjes van Noka zijn Cees en Jaqueline. Noka heeft zijn baasjes zelf uitgezocht, want tijdens hun 1e ontmoeting is hij op de schoot van Jaqueline in slaap gevallen. Zo bijzonder! Noka heeft het jachtinstinct van zijn vader. Hij is ontzettend baasgericht en apporteert heel graag. Hij heeft graag een balletje of speeltje in zijn bek. Noka zal zijn jachtinstinct verder mogen gaan ontwikkelen, want zijn baasjes zullen samen met hem gaan deelnemen aan jachttraining. En wie weet mag Noka op enig moment een keer samen met papa Upke op pad!

Noka is een prachtige reu, maar zal niet meer als dekreu worden ingezet. Hij is gecastreerd.

***

Bouchard Milliers de Boucles

“Kenzo”

Kenzo is echte doerak, een vrolijke kwispelaar en een enorme charmeur. Zo heeft hij ook de harten van zijn baasjes Johan en Jeannette veroverd. Kenzo gebruikt zijn neus graag en vindt klimmen en klauteren ontzettend leuk. Hij houdt van een uitdaging en heeft veel interesse allerlei speeltjes. Wanneer Kenzo wat ouder is, zal hij met zijn baasjes gaan deelnemen aan o.a. de hondensport agility en speuren.

Kenzo is een prachtige breed gebouwde reu. Als alles goed blijft gaan én hij zich goed ontwikkelt, zal hij in de toekomst als dekreu worden ingezet.

***

Afscheid nemen is bitterzoet. Bedankt lieve Pip!
Samen met Pip ben ik dit bijzondere avontuur aangegaan. De afgelopen 9 weken heb ik dan ook intens van de 4 prachtige pups mogen en kunnen genieten. De pups hebben zich allen ontwikkeld tot zeer evenwichtige, stabiele, sociale en onverschrokken pups. Ze hebben allen het ó zo fijne rastypische Barbetkarakter wat ik als fokker nastreef. Bovendien hebben alle pups dé eigenschappen om uiteindelijk als therapiehond te kunnen worden ingezet.

Ook Pip heeft het wederom fantastisch gedaan. Het moederschap is haar echt op het lijf geschreven. Het vertrouwen dat ze in mij heeft gehad en de kalmte die zij altijd weer wist te bewaren… daar heb ik echt enorm veel van geleerd!
Ik heb met heel veel liefde, overtuiging én passie de pups de afgelopen 9 weken groot gebracht. Ik kon mij dan ook geen mooiere periode voorstellen en ik hoop dat alle baasjes op dezelfde manier gaan genieten van hun nieuwe gezinslid!

Ik bedank iedereen voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad als fokker. Ik wens jullie allen ontzettend veel plezier, liefde en geluk toe met jullie Barbetpup en hoop regelmatig iets van jullie te mogen horen!
Tot slot wil ik iedereen die mij gedurende de nestperiode heeft geholpen en gesteund, ontzettend bedanken! Jullie hulp was onmisbaar.

Veel liefs en een heleboel hondenknuffels,

Judith & Pip
(en Corvette en Fee)