Week 5

Vrijdag 21 september 2018 (de pups zijn 4 weken oud)
Vandaag zijn we de dag met echt herfstweer begonnen, maar bij mij schijnt nog altijd de zon in huis. Elke ochtend wordt ik begroet door een gezellig stelletje pups die braaf door Pip zijn wakker gemaakt. Hun haren zitten helemaal in de war en ze staan nog een beetje wankel op de pootjes. Zodra ze een plas hebben gedaan, zijn ze klaarwakker en gaan ze snel op zoek naar de melkbar.

De karakters van de pups zijn nu volop in ontwikkeling. Het zijn hele relaxte en zeer tevreden pups die steeds meer een eigen willetje krijgen. Hun motoriek gaat ook elke dag vooruit. Ze staan nu stabieler op hun pootjes en beginnen de wereld om zich heen te ontdekken. Doekjes en dekentjes die over de rand van de puppyren hangen, zijn niet meer veilig. Deze weten ze feilloos omlaag te trekken. Ook houden regelmatig een racewedstrijd door de puppyren. Het is echt hilarisch om te zien hoe ze opeens vanuit het niets besluiten van links naar rechts te rennen. Het is zo leuk om elke dag te zien welke nieuwe dingen ze hebben ontdekt. Het is echt genieten geblazen!

Donderdag 27 september 2018 (de pups zijn 4 weken en 6 dagen oud)
Vandaag is het mogelijk de laatste warme dag van het jaar. Met een buitentemperatuur van 22 °C is het voor de pups de ideale gelegenheid om hun 1e stapjes buiten in de tuin te zetten. Eerst één voor één naar buiten de tuin verkennen. Daarna gingen ze met z’n allen naar buiten en was het speeltijd. Wat vonden ze het leuk om buiten te zijn en wat hadden ze een plezier! Pip is ook nog even komen kijken en hield haar kroost goed in de gaten. Ook voor mij was het genieten: happy pups, happy Pip & prachtig nazomerweer . Het kan niet beter!

Corvette vindt het vooral leuk om samen met de pups actief bezig te zijn, bijvoorbeeld samen snuffelen op het snuffelkleed. Schattig toch! 😍