Week 8

Vrijdag 12 oktober 2018 (de pups zijn 7 weken oud)
De verschillende karakters van de pups komen steeds meer naar voren. Zo zijn alle pups zeer stabiel en onverschrokken, ondernemend, ontzettend sociaal en zéér baasgericht. Bij een paar pups komt hun jachtinstinct steeds meer naar voren. De pups zijn dus echt een goede mix van Pip & Upke!

De pups hebben vandaag voor het eerst kennisgemaakt met water! Alle pups doen hun naam “waterhond” eer aan. Wat vonden ze het leuk om pootje te baden. Een waar spetterspektakel!

De afgelopen dagen zijn de pups ook steeds meer geïnteresseerd geraakt in het apporteren van speeltjes en balletjes en samen spelen met een speeltje.

De pups hebben kunnen ervaren wat een grasmaaier is. Wat een kabaal maakte dat ding! Ze waren niet echt onder de indruk en dat bleek ook wel na afloop.

Maandag 15 oktober 2018 (de pups zijn 7 weken en 3 dagen oud)
Dat Barbets een goede neus hebben, zie ik ook terug in dit nestje. De pups hebben dan ook kennis gemaakt met speuren: allemaal brokjes in de ballenbak. Ze doken er massaal in op zoek naar het lekkers. Na afloop hebben ze nog even samen met Corvette de overige brokjes opgegeten. Zo schattig! Wat is Corvette toch een grote lieve beer!

Woensdag 17 oktober 2018 (de pups zijn 7 weken en 5 dagen oud)
Vandaag is broer Diesel (Barbedoux Quartier Bronx New York) op bezoek geweest. Diesel is een zoon van Pip van haar vorige nest. Wat heeft Diesel zich goed ontwikkeld. Wat een leuke Barbet en wat lijkt hij op Pip!
Voor Diesel is het de eerste keer dat hij zulke jonge pups ziet. Na eens even flink te hebben gesnuffeld, ging hij na afloop gezellig tussen de pups liggen. Super lief!