Week 9 & 10

Vrijdag 19 oktober 2018 (de pups zijn 8 weken oud)
De pups zijn bijna 2 maanden oud. De tijd gaat ontzettend snel! Het moment van afscheid nemen, komt nu steeds dichterbij… Daarom heb ik vandaag nog één keer een fotoshoot gedaan in de tuin. Wat zijn het toch fantastische lieve, leuke en mooie pups! 😍😍

Dinsdag 23 oktober 2018 (de pups zijn 8 weken en 4 dagen oud)
De pups hebben de afgelopen dagen een hoop nieuwe dingen gezien, gehoord en geleerd. Ze zijn namelijk mee op pad geweest. Zo hebben de pups hun 1e autorit gemaakt, zijn op bezoek geweest bij de dierenarts, zijn mee geweest met een aantal  wandelingen met de grote honden (uiteraard in de hondenkar), hebben de trein/auto’s/vrachtwagens/fietsers gezien, zijn bij de buren op bezoek geweest en hebben kennis gemaakt met soortgenoten en andere dieren.

Ook zijn de pups in bad geweest en hebben ze geleerd om te lopen aan een puppylijntje. Opeens werden ze beperkt in hun vrijheid en dat was dan ook even wennen. Na een paar keer afzonderlijk met de pups te hebben geoefend, wisten ze wat de bedoeling was en liepen ze keurig mee. Ik ben zó ontzettend trots!!!

Voordat de pups met hun nieuwe baasjes meegaan, hebben de baasjes eerst nog kennis gemaakt met elkaar tijdens de puppyparty die ik heb georganiseerd. Alle baasjes weten nu welk gezicht bij welke pup hoort. Het was een prachtige, zonnige en vooral zéér gezellige middag! Dank jullie wel!!

Delafee & Ik

Vrijdag 26 oktober 2018 (de pups zijn 9 weken oud)
Langzaamaan komt bij mij het besef dat de nestperiode nu echt bijna voorbij is. Richart en Bouchard zijn inmiddels al een paar dagen weg. De leuke berichten en foto’s laten zien dat de pups al helemaal gewend zijn aan hun nieuwe thuissituatie. Geweldig om te zien hoe goed en snel zij zich aanpassen!
Noka en Delafee mogen nog iets langer bij elkaar zijn en genieten van hun laatste puppy-stoeipartijtjes!

Maandag 29 oktober 2018 (de pups zijn 9 weken en 3 dagen oud)
Vandaag heb ik afscheid moeten nemen van Noka. Ook voor hem is de tijd aangebroken dat hij naar zijn nieuwe baasjes gaat en zich daar volop kan gaan ontwikkelen.
Delafee zal het vanaf nu dus zonder haar maatjes moet doen. Gelukkig heeft ze mama Pip & tante Corvette in de buurt als ze even wilt stoeien of gewoon gezellig samen wil zijn! Delafee zal namelijk bij ons blijven! ❤️❤️❤️