Wachtlijst/aanmelding

Mededeling december 2023

De vraag naar een Barbetpup is nog altijd erg groot. Dit heeft tot gevolg dat de wachtlijst binnen no-time vol is (hetgeen ook geldt voor collega clubfokkers). Om meer inzicht te kunnen geven in de nestplanning is de Barbetclub voornemens op korte termijn een overzicht te publiceren van de nestplanning van de aangesloten clubfokkers. Zodra hierover meer bekend is, zal ik de link hier naartoe plaatsen op de website.

Wat betekent dit voor Barbetkennel Milliers de Boucles?

Zoals bekend is de Barbet een relatief klein ras. Omdat ik een kleine hobbyfokker ben en ik veel waarde hecht aan het fokken op verantwoorde wijze waarbij het welzijn van mijn eigen Barbets en de instandhouding van een gezond Barbetras op nummer 1 staat, heb ik af en toe een nestje pups d.w.z. 1x in de 2 à 3 jaar. Zie voor meer informatie mijn fokbeleid.

Houd dan ook rekening met een termijn van minimaal 1 à 2 jaar alvorens u een Barbetpup van Milliers de Boucles kunt verwelkomen. Door de toenemende vraag en het beperkte aanbod is dit bij Millier de Boucles de nieuwe realiteit geworden.

Wanneer een volgend nestje staat gepland is onbekend.
Zie voor meer informatie de nestplanning of u kunt zie via onderstaand aanmeldformulier aanmelden als u interesse heeft in een pup uit een toekomstig.

Aanmeldformulier: open

Aanmelden voor een pup
U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Bij een aanmelding ontvangt u nieuws over de nestplanning. Afzonderlijke aanmeldingen voor een pup per mail, worden niet meegenomen in de mailing.

Nestnieuws? Heeft u zich aangemeld, dan ontvangt een nieuwsbericht per mail. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u aangeven of u interesse heeft in een pup uit een toekomstig nestje. Toekomstig nestnieuws wordt ook op de website gepubliceerd.

LET OP: De aanmelding is dus géén automatische plaatsing op de wachtlijst. U geeft zich hier apart voor op nadat de wachtlijst is opengesteld.

Wachtlijst: gesloten

Momenteel is de wachtlijst gesloten. Wanneer er een nieuw nestje gepland staat, zal dit op de website worden gepubliceerd. Vragen op plaatsing op de wachtlijst worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer weten over de toewijzingsprocedure van een Milliers de Boucles pup, dan kunt u hier klikken.

Aanmeldformulier