Workshop trimmen Barbet

Wilt u zelf aan de slag gaan met de vacht van uw Barbet en leren hoe u uw eigen Barbet dé Barbet-look kunt geven, dan is het mogelijk om bij mij hiervoor een workshop te volgen.
Dit is een driedaagse workshop. Dag 1 is de kennismaking. Op dag 2 en dag 3 gaat u zelf aan de slag.

Alle workshops zijn individueel, duren gemiddeld 5-6 uur en zijn inclusief koffie/thee en lunch.

De workshop:
-nieuwe Barbet: 3 dagen (kennismaking plus dag 1 & 2).
-oude bekende-Barbet van de trimsalon: 2 dagen (dag 1 & 2).
– optioneel: opfrisworkshop (na het volgen van dag 1 & 2).
Leeftijd: vanaf 8 maanden.

Workshop dag: kennismaking en korte uitleg.
Deze workshop is een gewone trimsessie. Het verschil zit hem erin dat de eigenaar de gehele tijd aanwezig is. Ik zal uw Barbet wassen, droogblazen en trimmen. Tussentijds leg ik uit wat ik doe, zodat u alvast een indruk krijgt van een trimsessie.
Na afloop kunt u besluiten of u daadwerkelijk zelf aan de slag wilt (en dag 2 en 3 wilt volgen) of het toch liever overlaat aan mij. Besluit u verder te willen gaan met de workshop dan plannen we dag 2 en 3 in en kunt u uw eigen trimspullen bij mij aanschaffen.

Kosten dag 1: € 105,00 **

Workshop dag 1: uitgebreide uitleg en start zelfstandig trimmen.
Op dag 2 gaan we samen aan de slag. U wast zelf uw Barbet en blaast hem/haar droog. Stap voor stap neem ik u mee in de wijze waarop de vacht moet worden getrimd met als resultaat: een gepersonaliseerde Barbet-look!

Kosten dag 2: € 250,00 **

Workshop dag 2: zelfstandig trimmen (mits dag 1 gevolgd).
U bent nu zelf de trimmer van uw Barbet! U begint met het wassen en droogblazen van de vacht. Daarna gaat u met uw eigen trimspullen aan de slag. Ik geef u de laatste tips en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop ontvangt u per mail het trimschema van de Barbet zodat u thuis stap voor stap zelf verder kunt.
Wanneer u eens per jaar samen met uw Barbet graag langs wilt komen voor een opfrisworkshop, dan is het mogelijk om hiervoor een afspraak in te plannen. U gaat zelf uw Barbet trimmen en krijgt van mij nog wat extra tips.

Kosten dag 3: € 175,00 **
Kosten opfrisworkshop (per dag): € 175,00 **

**Klitvrije vacht.
Voorwaarde voor het volgen van een workshop is dat de vacht van uw Barbet klitvrij is. Wanneer uw Barbet niet klitvrij is, geldt een toeslag van € 25,00 per 0,5 uur.
Eventueel wordt een nieuwe afspraak ingepland voor de workshop als ik vind dat dit in het belang is van uw hond. Ik vraag hiervoor uw begrip. De kosten voor een gewone trimbeurt Puber of Volwassen Barbet met bijbehorende toeslag zal in dat geval in rekening worden gebracht. Zie “trimmen” voor meer informatie.

Trimbenodigdheden
Om zelf aan de slag te kunnen, zijn er een aantal spullen die u daarvoor nodig heeft. Dit trimpakket bestaat uit:
* een tondeuse met bijbehorende opzetkammen
* scharen
* nagelverzorgingspakket
* een trimtafel (optioneel)
Uiteraard is dit pakket aan te vullen met borstels, een kam, een waterblazer en een shampoopakket. De prijs voor dit pakket is op aanvraag.

Heeft u interesse in de workshops en/of de trimbenodigdheden, dan kunt u contact met mij opnemen of onderstaand formulier invullen. Ik streef ernaar binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.